Skip to main content
Egy boldog család főz a konyhában

A Centrum filozófiája

Évtizedeken át tartó fókusz az egészséges táplálkozáson

Az alapítónk, Dr. Ellenbogen motivációja az emberek ellátása a lehető legjobb étrend-kiegészítő készítménnyel, ami a Centrum márka szívügye. Az első „A-tól Z-ig” formula kifejlesztése óta számos egyéb készítményt is megalkottunk, amelyek táplálkozástudományi szempontból fontosak és amelyek étrendünket gondosan válogatott mikrotápanyagokkal egészítik ki, ezzel hozzájárulva a létfontosságú tápanyagoknak a szervezet szükségleteinek megfelelő beviteléhez. Mindig a legszigorúbb minőségi szabványokat alkalmazzuk, és felelünk meg azoknak. A gondosan válogatott, kiváló minőségű mikrotápanyagokkal a Centrum márka megbízhatóságot kínál.

Hiszünk a kiválóságra való törekvésben

A Centrum amellett kötelezte el magát, hogy étrend-kiegészítő készítményeivel napi szinten hozzájáruljon az Ön kiegyensúlyozott, vegyes étrendjéhez. Az egyes Centrum formulák kifejlesztése során alkalmazott alapvető kompetenciák a szakértelem, az elhivatottság és a rendkívüli precizitás.

A kiváló minőségű összetevők mindig központi szerepet töltöttek be a Centrum formulák megalkotásakor. A régmúltra visszatekintő tradíciót követve a Centrum kutatásai alapjául mindig is a táplálkozástudomány legfrissebb eredményei szolgáltak. Minden esetben azokra az összetevőkre fordítjuk a legnagyobb figyelmet, amelyekben a Centrum szakértői a legnagyobb potenciált látják. A Centrum fáradhatatlanul keresi a hatékony összetevőket és kivonatokat, amelyek új étrend-kiegészítő készítmények megalkotását inspirálhatják. Teszi mindezt egy jól bevált megközelítést alkalmazva, amely egyszerre intelligens, tiszteletteljes és innovatív.

Minőség, amelyben megbízhat

Annak érdekében, hogy termékeink minősége megfeleljen a vállalatunk által felállított szigorú követelményeknek, nem csupán az élelmiszer-biztonsági jogszabályok előírásait tartjuk be, hanem szigorúan betartjuk a vállalat belső irányelveit is.

Azonban semmit sem bízunk a véletlenre. Folyamatosan újraértékeljük a status quo-t.

  • A minőség és a biztonság mindig is a Centrum két irányadó alapelve volt.
  • Az összes Centrum termék alapos vizsgálaton és szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül a gyártási eljárás során.
  • Az alapanyagok számos minőségellenőrzésen esnek át.
  • Az alapanyagok kizárólag olyan beszállítóktól származnak, akik tanúsítvánnyal rendelkeznek és alapos előzetes értékelésen mentek át.
  • A Centrum beszállítói rendszeres inspekción és auditon esnek át.
  • Minden egyes Centrumnak meg kell felelnie a minőségellenőrzésen, mielőtt a gyógyszertárak polcaira kerül.

Az innováció hagyománya

A Centrum innováció iránt rendületlenül elkötelezett szakértői hosszú távon működnek együtt kiválasztott partnereikkel azzal a céllal, hogy jelentős előrelépést tegyenek a mikrotápanyag-fejlesztés és -formulálás terén.

Az összetétel gondosan kidolgozott. Az ideális összetétel kialakításához minden egyes összetevő értékelése és kiválasztása szigorú minőségi szabványok alapján történik, annak érdekében, hogy az eredmény biztosan megfeleljen magas elvárásainknak. A kiegyensúlyozottság a Centrum összes formulájának az alapja. Szakértőink mindig figyelembe veszik a legújabb tudományos kutatások eredményeit, mielőtt körültekintően kiválasztanák a megfelelő mikrotápanyagokat (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek) az alkalmazási területtől függően. Az akár 29 létfontosságú tápanyagból válogatva sok döntést kell alaposan megfontolni. Szakértőink precíz számításokat végeznek annak érdekében, hogy meghatározzák az optimális formulák összetevőit.

A Centrum a világ legtöbbet értékesített multivitamin márkája. A Centrum a világ elsőszámú multivitamin márkája.[*]

ÚJ: Speciálisan kialakított termékeink
egyértelmű fókusszal

[*] IQVIA, MAT – 2018. január (értékesített csomagok)